top of page
  • ruurd12

Welkom op mijn nieuwe site, een nieuw beginEen nieuw begin, een nieuwe site. Bouwen aan nieuw werk. Daarvoor diende ik het oude los te laten. Een proces van afscheid, worstelingen en reflectie. De afgelopen zes weken had ik een mini sabbitical om dit proces voor mijzelf door te werken. Vaak alleen, soms met andere lieve mensen om mij heen. Want spiegels heb ik nodig.


Het gaf veel onrust, onzekerheid en ook veel kracht. Mijn ego wist niet goed raad met de sabbat. Er waren hobbels te nemen. Een stip aan de horizon was voor mij altijd duidelijk, de koers was solid. Door de oude patronen heen, het erkennen ervan en van het oude afscheid te nemen. Burn them down.


Het oude waren oude overtuigingen en werk wat niet meer past bij mij nu. Ik verlang naar meer coaching, meer connectie met mensen en een echte bijdrage te leveren voor de wereld om mij heen. Check op mijn site wat ik o.a. te bieden heb.


Hier sta ik nu, wie zoekt die vindt. Het ligt zo vaak voor het oprapen zoals in de bovenstaande foto. Haha. Mijn nieuwe site, een nieuw begin. Het voelt goed. Goed om nieuwe wegen in te slaan. Wegen die leiden naar wie weet wat. Een oertocht.


159 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page