THP_6550.jpg

MIJN VERHAAL

Ik ben Ruurd Mosterd. Een vader, partner, vriend, coach, trainer, ondernemer, surfer, gepassioneerd promoter van het buitenleven, multisporter, lifeguard, gymleraar, groot kind en wereldburger voor behoud van natuur en eerlijke kansen voor alle levende wezens. 

Sinds 2010 maak ik deel uit van het team van Gezond aan Zee op Scheveningen. Mijn missie is om mensen naar buiten te nemen, op avontuur, de natuur in. Vanuit die setting is er ruimte voor meer creativiteit, vrijheid en een aanzet tot een ruimer bewustzijn.

In 2015 heb ik Gezond aan Zee Outdoor opgericht en uitgerold met Michael Vallen en Joost Bakker. In 2018 ben ik met mijn collega Anneke Goslings Oertocht gestart. De komende jaren zijn dit de twee pijlers waar ik mij op focus. 

Na mijn afronding van de HALO heb ik 15 jaar met veel plezier gewerkt als gymleraar in het speciaal onderwijs. Daarnaast ben ik 13 jaar vrijwilliger geweest van de Holland Surfing Association. Een prachtige tijd waar ik mocht pionieren met een aantal surfmaten. Ik was bondscoach en stond mede aan de basis van het topsport -en talenprogramma van de bond.

Wees welkom voor een kennismaking in de vorm van een wandeling of een duikje. Mail mij op  ruurd@gezondaanzee.nl

Opleidingen:

Haagse Academie voor Lichamelijk Opvoeding – 2003

Surfcoach Level 1 – 2005

Surfcoach Level 2 – 2006

Physical Rehabilitation Trainer – 2011

Wilderness First Aid – 2015

Hike & Survival Instructeur – 2015

Mindfulness Cognitive Based Therapy Trainer – 2018

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap – 2020