top of page

BEREIK JE DOELEN

Volg je eigen koers

2022-3 LEICA M10R RUURD WANDELING BOS-6.jpg
My_surfshots-32.jpg

BUITENCOACHING

Nieuwe paden

Ik neem je mee op avontuur naar buiten. Een tocht die jij kan gaan maken naar bekende en ook onbekende gebieden. Onderweg zal je voor uitdagingen komen te staan. Dit is de reis van de held. De reis zal je doen helpen wat je graag uit het leven wilt halen, wat voor jou van betekenis is en/of wat voor jou een zinvol doel is om voor te werken. 

Drie kernwaardes van mijn manier van coaching: 

  • Buiten, in contact met het hier en nu

  • Verbinding met jezelf en de wereld om je heen

  • Uitdagingen aangaan buiten je comfort zone, tot inzichten komen en toepasbaar maken in je leven

COACHING IN ZEE

Omgaan met de zee, water awareness en spelen.

Ik neem je mee de zee in, in de vorm van (water)coaching. De zee is een prachtige en uitdagende plek om te zijn. Het kan dienen als een metafoor voor het leven.

 

De flow van de zee, de speelse golven en/of de sterkte stroming. De zee is altijd in beweging. 

- zwemmen, surfen en/of bordysurfen 

- laagdrempelig en veilig

- zeer ervaren professionele begeleiding

De aanpak is speels, no nonsense en mindfull. 

TL_20231124_0003.jpg
IMG_5656 2.jpg

MICRO ADVENTURE

Buiten in verbinding

Wil je een keer winterkamperen is in de buurt van Den Haag.  Ik neem je graag mee op avontuur. Er is ruimte voor coaching, outdoor skills en de natuur ervaren. 

Wat is het om mens te zijn in deze moderne tijd? Hoe ga je om met het ouderschap? Zeg je weleens Nee tegen dingen of kom je ergens voor op? 

- vertragen

- coaching en/of outdoor skills

- avontuur

Doelgroep: buitenmensen, vrienden, ouder/kind, collega's met een open houding.

LEZINGEN / WORKSHOP

​'Van stress naar flow'

Buitencoach Ruurd Mosterd vertelt in een workshop voor scholen en bedrijven over stress en flow. Ruurd vertelt aan de hand van zijn ‘waterverhaal’ de ups en downs in zijn leven. Het water staat centraal voor Ruurd, als kind, als surfer, als coach. 

Tijdens de workshop wordt er informatie gedeeld over wat stress met je doet en hoe je in een flowstate kunt komen aan de hand van diverse technieken. De workshop is ervaringsgericht, in een gecontroleerde setting zal er ‘stress’ ervaren worden. Spannend! Ga je de uitdaging aan met je team of je klas? 

Ruurd werkt samen met een aantal scholen zoals het Edith Stein Collega, Dalton College, Lyceum Ypenburg en Goois Lyceum. En heeft klussen gedaan voor bederijven zoals Siemens en Gemeente Den Haag.

bottom of page