BEREIK JE DOELEN

Volg je eigen koers

THP_6407_edited.jpg
2018-10-15 10.53.54.jpg

BUITENCOACHING

Nieuwe paden

Ik neem je mee op avontuur naar buiten. Een tocht die jij kan gaan maken naar onbekende gebieden. Onderweg zal je voor uitdagingen komen te staan. Dit is de reis van de held. De reis zal je doen helpen wat je graag uit het leven wilt halen, wat voor jou van betekenis is en/of wat voor jou een zinvol doel is om voor te werken. 

Drie kernwaardes van mijn manier van coaching: 

  • Buiten, in contact met het hier en nu

  • Verbinding met jezelf en de wereld om je heen

  • Uitdagingen aangaan buiten je comfort zone, tot inzichten komen en toepasbaar maken in je leven

GEZOND AAN ZEE OUTDOOR

Buitenspelen in zee

Wij geloven dat mensen beter functioneren als zij lichamelijk actief zijn en dichtbij de natuur staan. Onze missie is ‘buiten spelen & trainen voor iedereen en het respect voor moeder aarde vergroten’.

GAZO wil een bindende factor zijn voor mensen onderling; tussen mensen en de natuur. Hopelijk inspireren we je voor een gezondere, stokedte en schonere planeet. Ook jij bent welkom in onze sportieve outdoor gemeenschap.

wmc17-63.jpg

TOTAALAANPAK

Eet, rust, beweeg en leef in balans

Benader jij je gezondheid holistisch? Weet jij hoe stress, slecht slapen, ongezond eten en niet presteren met elkaar verbonden zijn? Wil jij meer balans in je leven, keuzes maken voor jezelf? Weet jij hoe belangrijk ademhalingsoefeningen voor je zijn? 


Een totaalaanpak dus. Het gaat om een programma op maat gericht op rust, bewegen of trainen, stressmanagement, voeding en zingeving.