top of page

BEREIK JE DOELEN

Volg je eigen koers

THP_6407_edited.jpg
2018-10-15 10.53.54.jpg

BUITENCOACHING

Nieuwe paden

Ik neem je mee op avontuur naar buiten. Een tocht die jij kan gaan maken naar onbekende gebieden. Onderweg zal je voor uitdagingen komen te staan. Dit is de reis van de held. De reis zal je doen helpen wat je graag uit het leven wilt halen, wat voor jou van betekenis is en/of wat voor jou een zinvol doel is om voor te werken. 

Drie kernwaardes van mijn manier van coaching: 

  • Buiten, in contact met het hier en nu

  • Verbinding met jezelf en de wereld om je heen

  • Uitdagingen aangaan buiten je comfort zone, tot inzichten komen en toepasbaar maken in je leven

WATERTRAININGEN BIJ VAAREN

Buitenspelen in zee

Vaaren neemt je mee naar buiten, in de vorm van (water)training en clinics in zee. De flow van de zee, lekker buitenspelen op een laagdrempelige manier. Individueel of in groepsverband. Voor ieder wat wils.

Op een speelse uitdagende en krachtige manier wordt er gewerkt in de buitenlucht. 

Vaaren is een onderneming op Scheveningen van zeer enthousiaste gepassioneerde waterratten. Onze verbinding is de zee. Ons thuis. Een plek waar wij ons vrij voelen en opladen.

Bekijk hier het aanbod en boek je training.

wmc17-63.jpg

PERSONAL TRAINING IN DE BUITENLUCHT

Eet, rust, beweeg en leef in balans

Benader jij je gezondheid holistisch? Weet jij hoe stress, slecht slapen, ongezond eten en niet presteren met elkaar verbonden zijn? Wil jij meer balans in je leven, keuzes maken voor jezelf? Weet jij hoe belangrijk ademhalingsoefeningen voor je zijn? 


Een totaalaanpak dus. Het gaat om een programma op maat gericht op rust, bewegen of trainen, stressmanagement, voeding en zingeving.

bottom of page