top of page
  • Foto van schrijverRuurd Mosterd

Vaaren Zeiltrip


Ruim twee jaar geleden was mijn droom om met mijn onderneming Vaaren mensen samen te brengen in de buitenlucht. Ik zag cirkels met mensen voor mij, waar delen een groot onderdeel was. Ik zag een beeld van mensen om het vuur zitten, het oergevoel.


Daarnaast was mijn intentie om meer samen te werken. En op de voet verder te gaan waar Gezond aan Zee Outdoor (mijn vorige gedeelde onderneming) gebleven was, buitenspelen.

Nu is die droom de afgelopen jaren werkelijkheid aan het worden. Stap voor stap. En een ultiem moment in dit proces was onze zeiltrip van afgelopen weekend.


Een initiatief van crewmembers van Vaaren en zeelieden Guus en Anne. Anne en Guus zijn zeer ervaren zeilers. Ik kon vertrouwen op hun skills, en maakte voor het eerst de Oertocht per zeilboot mee van Harlingen naar Terschelling. Ik ben verliefd geraakt op de wind in de zeilen.


Wat zo ultiem voor mij is, is dat ik een gemêrleerde groep samen kon brengen in de buitenlucht. We gingen zeilen, kanoën, outdoor koken, hiken, surfen. Alles in een vertraagd tempo. (Op surfen na dan 😅). Geen druk erop.


En misschien wel het mooist van de reis, alle deelnemers flowden hard en er kwamen prachtige openhartige gesprekken.


Het afscheid na drie dagen ontroerende mij. In korte tijd was dit mijn tribe geworden, een soort (water)familie gevoel. De blue mind deed haar werk. ⚓️💙 Meer van dit.

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorouders

Comments


bottom of page