top of page
  • Foto van schrijverRuurd Mosterd

Flowen in werk

Er is die klik in werk. Dan voel ik dat mijn levenservaring, liefde voor het buitenzijn en opgedane kennis op vele terreinen tot vruchtbare grond zijn gevormd die nodig zijn om een groep vanuit innerlijke power te begeleiden.


Er ontstaat vanuit die connectie een flow. De groep en jezelf worden zoals 1 + 1 = 3.


Gisteren had ik zo’n dag van flow met twee teams van stadsbeheer gemeente Rotterdam en Save The Children. Ik mocht vanuit Vaaren Dolf van Muijen van Skiffa Surfclub ondersteunen in de coaching.


Als het gaat om die flow kan dit herkend worden in het beleven van tijdloosheid, verbinding met het moment en genieten. Wanneer ervaar jij dat in werk?


Dolf en ik werken sinds dit jaar samen rondom coaching voor teams. Een concept waar groepscoaching dmv buitenspelen (zoals bodysurfen), natuur, water awareness, aandachtstraining en gerichte coachvormen met lijfelijk ervaren leidt tot de echte stoke.


De stoke is het gevoel die surfers ervaren in flow met de zee en het moment. De stoke kunnen delen is het tofste. Dat wil ik graag de groepen meegeven.


De ambities voor de toekomst zijn er om samen met Dolf van Muijen verder te bouwen aan dit concept. Door alle seizoenen heen. Ga je hier op aan? Wees welkom voor een wandeling of duikje in zee.


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorouders

Comentarios


bottom of page