top of page
  • Foto van schrijverRuurd Mosterd

Energiek starten met je bedrijfGEZOCHT: ENTHOUSIASTELINGEN VOOR WINTERS AVONTUUR MET TEAM OF AFDELING


Ben je toe aan een energieke start van het nieuwe jaar met je team of afdeling? Wil je met een frisse blik vooruitkijken, elkaar beter leren kennen, actie en wat leren van de natuur?


Ga met ons mee naar buiten! Marketingspecialist Nienke Veenstra van ZuidWestZeven Marketing en Buitencoach Ruurd Mosterd van outdoorbedrijf Vaaren hebben de handen ineengeslagen om avontuurlijke teamevents met inhoud en actie te organiseren in de buitenlucht. In een paar uur kom je nader tot elkaar op een speelse en no-nonsense manier. Je werkt d.m.v. games en mini workshops zowel aan inhoudelijke elementen van de strategie, maar ook aan persoonlijke skills en teambuilding.


In de komende maanden organiseren we een aantal winteredities, na de succesvolle zomereditie, zoals bijvoorbeeld met het team van Riksja Travel.


Waarom in de buitenlucht? De natuur zorgt voor ontspanning en een creatieve geest. Niet voor niets maakte Albert Einstein dagelijks een ommetje om na te denken. Hij wist dat buiten en in beweging de beste ideeën ontstonden.


In de natuur leer je van Ruurd Mosterd over vuur maken, bushcraft en overleven in het wild. Het team wordt meegenomen om de natuur door een andere bril te ervaren. Verhalen worden gedeeld en er wordt geleerd over het buitenleven. Je leert je teamgenoten op een andere manier kennen. Bovendien leer je handige skills die ook in je werk toepasbaar zijn; zoals ademhalingstechnieken en koude training, ook in te zetten bij stressvolle situaties in je werk.


Nienke Veenstra maakt het overkoepelende doel en de rode draad van het team op creatieve wijze inzichtelijk en tastbaar. Ze heeft outdoor games ontwikkeld; waarbij je in actieve spelvormen aan de slag gaat met kernwaarden en de purpose van je organisatie. Ook een ‘brainstormbaan’ waar creatief probleem oplossen en actie samen komen kunnen onderdeel van de dag zijn. Nuttig, leuk en verhelderend.


Onder het genot van een winters drankje wordt de dag afgesloten bij het vuur: de plek waar mensen elkaar ontmoeten en goede gesprekken ontstaan. Dit doen mensen immers al duizenden jaren zo.


Gaan jullie het avontuur met ons aan?


Neem contact op met mij, contact@ruurdmosterd.nl

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorouders

コメント


bottom of page