top of page
  • Foto van schrijverRuurd Mosterd

De reis van de buitenheld - een dag buiten in de natuur

Bijgewerkt op: 16 mei 2022Wil je een dag buiten in verbinding beleven met een club mannen? Buitenspelen, de natuur ervaren en een stukje reflecteren op je leven?! Wees dan welkom bij de reis van de buitenheld!


* Natuur en buitenspelen

* Verbinden en autonomie

* Mannengroep (30 - 55 jaar)


Boek HIER de reis van de buitenheld!


Hoogleraar, cultuurfilosoof en auteur Joseph Campbell bedacht ooit het fenomeen 'reis van de held'. Hij bestuurde mythologie en kwam tot de ontdekking dat alle verhalen een overeenkomst hebben.


Ieder mens krijgt op een gegeven moment in het leven 'de call' om op reis te gaan. Dit is in wezen een spirituele reis. Het is de oproep om op avontuur te gaan, een reis te maken naar het onbekende en weer huiswaarts te keren.


“We must be willing to let go of the life we planned so as to have the life that is waiting for us.” ― Joseph Campbell


We zijn pijn vermijdende wezens, die het liefst energie besparen en op een auto pilot varen. Herkenbaar? Wil je hier vanuit een ander perspectief naar kijken? Wil je leren wat delen is? Wil je skills aangeleerd krijgen die je helpen om het leven krachtig op te pakken?


Buitencoach Ruurd Mosterd is professioneel coach en buitenspeler. Hij kijkt vanuit een totaalvisie naar de mens. Hij combineert zijn ervaringen en aangeleerde methodes om tot een mooie mix te komen tussen het luchtige speelse en de diepte. Een aantal methodes die veelvuldig voorkomen zijn mindfullness oefeningen, outdoor skills (bushcraft, vuur maken etc), koudetraining, animal flow (grondbewegingen), systemisch werken, NLP, transactionele analyse en werken met karakterstructuren.


Informatie voor de dag


Doel: op een no-nonsense manier verbinden met jezelf, de natuur en andere mannen. Reflecteren, outdoor skills leren en buitenspelen.


Je leert:

- de kracht van het hier en nu

- een outdoorskill (bushcraft, eetbare plant of orienteers)

- een ademhalingstechniek

- achterwaarts begrijpen mbt jouw leven

- delen in de groep

- werken met het lijf als communicatie instrument


Datum: dinsdag 28 juni 2022

Tijd: 06 -14u

Locatie: Solleveld, Den Haag.

Kosten: 125,- (incl. koffie/thee en vegetarische bio lunch)

Maximale groepsgrootte: 8 personen


Early bird korting deze week t/m 22 mei 2022: 85,- euro (ipv 125,-)


Boek HIER de reis van de buitenheld!


Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page