top of page
  • Foto van schrijverRuurd Mosterd

Coaching voor de HersenstichtingAfgelopen week was ik op kantoor bij de Hersenstichting voor een leuke nieuwe samenwerking met De Class.


De Class is een prachtig initiatief van Annemarie van der Sar die zich met haar team inzet voor jongeren met niet aangeboren hersenletsel (NaH). Ik ben sinds de start betrokken bij dit impactvolle project van De Class. Dat is dankbaar mensenwerk.


Mijn collega Floor Muller en ik gaan in april 2023 twee coachdagen voor de Class (NaH) jongeren organiseren. En dit doen we op de prachtige locatie in het groen van Greens in Den Haag. Vanuit de rust die het groen te bieden heeft, kan een mens stapjes zetten.


Floor en ik hebben beide bij het Coachcenter een prachtige coachopleiding genoten. We mogen onze kennis en ervaring doorgeven aan jongeren die hun leven aan het opbouwen zijn.


Ons thema voor de dag zal zijn ‘van overleven naar meer leven’. We zullen ingaan op stress, trauma, flow krijgen, leren delen en de gunstige effecten van de natuur en aandachtsoefeningen. We kijken uit naar dit avontuur met elkaar en hopen de jongeren te inspireren. 🌱✌🏼

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorouders

留言


bottom of page