top of page
  • Foto van schrijverRuurd Mosterd

Buitencoaching (aanbieding)Buiten werken, buitenspelen, buiten zijn. Mijn leven bestaat voornamelijk uit buitenactiviteiten. Ik word hier zo blij van. Het maakt mij erg bewust van de seizoenen. Het zegt mij veel over groeien, het leven vieren, loslaten, afscheid nemen, de balans... Ik sta zo mogelijk graag in verbinding met de natuur. Het is mooi om mensen die ervaring mee te geven naar de natuur toe.


De coachingsstijl die ik graag hanteer in de sessies is op gevoel, in verbinding met mijzelf, elkaar en de omgeving. Daarnaast gebruik ik een mengelmoes van stijlen uit o.a. systematisch werken, NLP, Transactionele analyseen mindfulness. Er wordt o.a. gewandeld, gemediteerd, opdrachten gedaan, er is ruimte voor ademwerk en er is tijd voor stilte.


Hoe coach ik graag? Ik luister aandachtig, ik voel, ik luister naar de subtiele aanwijzingen achter de zinnen. Vragen borrelen op uit het niets. Ik vertrouw op dit gevoel. In diepe ernst, met humor, speelsheid en kwetsbaarheid. Lekker no nonsense.


Door buiten te zijn, ervaar je je binnenwereld op een andere manier. Gun jezelf die tijd eens.


Loop je vast? Is het allemaal te veel? Wordt je vaak getriggerd in boosheid of irritatie? Jezelf leren kennen is naar binnen gaan. Naar je gevoel, naar je ongemak, naar je verlangens, naar je dromen. Naar de kanten van jezelf die je niet laat zien. Die je wegstopt, want dat is vaak zo spannend en eng.


Ik neem je mee op pad om te reflecteren op het leven, leren voelen van wat er is en vervolgens bewustere stappen te zetten naar een leven in verbinding met jezelf. Ga je een keer mee?


De langere buitencoachsessies zijn 3 uur per keer. Speciale aanbieding, 3 uur buitencoaching in een natuurgebied rondom Den Haag kost normaliter 230 euro, nu te boeken voor 179 euro! Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2021. Stuur mij een mail, contact@ruurdmosterd.nl.


Nieuws!!! In 2022 is het mogelijk om 24 uur met mij de bush in te gaan. En ga ik met groepcoaching starten. To be continued.
47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorouders

Comments


bottom of page