top of page
  • Foto van schrijverRuurd Mosterd

Blue Mind Tribe

Een cursus over leren van de zee, surfen en meer voor waterliefhebbers die willen werken aan zelfvertrouwen en belastbaarheid. Welkom bij de Blue Mind Tribe van Vaaren.


  • Coaching met een persoonlijke aanpak (2 coaches op max 8 deelnemers)

  • Laagdrempelig de zee in met vertrouwen

  • Gericht op spelend leren en ervaren

Blue mind staat symbool voor de ontspannende werking van water op het brein en lijf. De zee is een prachtige speeltuin en leeromgeving om te ontwikkelen als mens. Surftherapeut en ervaringsdeskundige Carlien Jansen en buitencoach Ruurd Mosterd zijn gepassioneerd over de mens en de zee.


Graag nemen Carlien en Ruurd een club waterliefhebbers de zee mee in die struggelen met zelfvertrouwen, belastbaarheid en andere kwetsbaarheden. Het doel is om op een veilige ontspannen en uitdagende manier om te leren gaan met jezelf en de golven dmv surfen. Je leert tools om te ontspannen en stapjes te zetten buiten jouw comfort zone om te kunnen ontwikkelen. En het belangrijkste, plezier maken!


Vind je surflessen & watertrainingen vaak te hoogdrempelig? Wi je andere waterliefhebbers ontmoeten? Wil je meer persoonlijke aandacht?


Het lijf wil niets liever dan eindeloos spelen en ervaren. Deze club is gericht om de deelnemers te laten ervaren dat er vele mogelijkheden zijn in zee. En dat er vele mogelijkheden zijn in het leven. De zee is een metafoor voor het leven. Je leert jezelf beter kennen in zee. Carlien en Ruurd hebben beide veel ervaring met het werken met kwetsbare jongeren.


De blue mind tribe is een plek waar iedereen zich thuis voelt en waar een lach en een traan gedeeld mag worden.


Specialisme van de coaches:

Carlien: ervaringsdeskundige NAH, surftherapeut, surfer, ex deelnemers De Class Hersenstichting.

Ruurd: 18 jaar ervaring Surfcoach level 1 en 2, ex bondscoach NL Surfteam, Coach van De Class van de Hersenstichting, Lifeguard.


Informatie:

Data: Vrijdag 14 april 10 - 1130u, wo 26 april 10 - 1130u, vrijdag 12 mei 10 - 1130u, vrijdag 26 mei 10 - 1130u, vrijdag 9 juni 10 - 1130u en vrijdag 23 juni 10 - 1130u


Kosten: 150 euro voor zes trainingen van 1,5u


Groepsgrootte: maximaal 8 deelnemers op 2 coaches


Benodigdheden: handdoek en wetsuit (eventueel te huur voor 5 euro per sessie)


Faciliteiten: kleedkamers, lockers voor spullen, chillplekken bij Boca Grandi


Locatie: Strandtent Boca Grandi in Kijkduin (Strand Zuid 18, 2554 ZZ Den Haag)


Bereikbaarheid: Te bereiken met OV vanuit Den Haag CS of HS en dan 6 min lopen.


Bijzonderheden: de sessies zijn inclusief sofftops van Vaaren, na aanmelding ontvang je een mail (binnen 3 dagen) van ons met een vragenlijst. Check svp even je spam.


7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorouders

Comments


bottom of page