top of page
  • Foto van schrijverRuurd Mosterd

Afscheid van Ruurd Mosterd bij Gezond aan Zee

Bijgewerkt op: 13 sep. 2021


In goed overleg hebben Gezond aan Zee en trainer/coach Ruurd Mosterd besloten om ieder zijn eigen weg te gaan. Na 11 jaar fijne samenwerking.

Ruurd heeft aangevoeld dat het tijd is voor verandering. Er was meer behoefte ontstaan om een eigen ondernemerskoers te varen. Per 1 september 2021 gaan Gezond aan Zee en Ruurd uit elkaar.

Ruurd: “Na meer dan 11 jaar neem ik afscheid van mijn tweede thuis. Dat was Gezond aan Zee voor mij. Een veilige haven waar ik mocht ondernemen, mocht pionieren. Ik kijk terug op mooie tijden met mijn (ex) collega’s en cliënten. Ik wil iedereen bedanken met wie ik dit heb mogen beleven.

Ik ga de komende periode door met mijn activiteiten van Gezond aan Zee Outdoor (samen met mijn GAZO team), individuele buitencoaching en trainingen. Vanaf het najaar zullen mijn diensten onder een nieuwe bedrijfsnaam komen te hangen. Spannend! Daarnaast heb ik ideeën om nieuwe activiteiten uit te rollen. Daar heb ik veel zin in. Wordt vervolgd.”

Ik ben vanaf nu te bereiken per mail op contact@ruurdmosterd.nl en te vinden op de sites ruurdmosterd.nl en gezondaanzeeoutdoor.nl.

We wensen elkaar het allerbeste toe en zullen elkaar vast weer tegenkomen op onze geliefde plekken op Scheveningen.


96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorouders

Comments


bottom of page